« Wróć

Menu

Jadłospis 1

OBIAD Rosół, Danie Główne: (4 kawałki mięsa na osobę) Kotlet schabowy, De volaille, Poduszeczki z pieczarką, Trójkąciki z porą, Zrazy z szynki, Karkówka, Roladki drobiowe (ser szynka papryka), Ziemniaki, Surówka z kapusty, Surówka z marchwi, Surówka z selera, 

Kawa / Herbata

ZIMNY BUFET Pstrąg w occie, Ryba po japońsku, Klopsiki w occie, Ryba na ciepło, Kebab, Sałatka z makaronu penne z sosem czosnkowym, Sałatka z szynki, Galart drobiowy, Pieczywo (chleb), Kawa/Herbata

KOLACJA Barszcz czerwony, Golonka z kapustą, Szaszłyk, Skrzydełka w ciescie, Pieczywo (chleb).

Menu nie obejmuje owoców, napojów alkoholowych i chłodzących oraz ciasta.

Cena: 160,00 zł

 

Jadłospis 2

OBIAD Rosół z kury z groszkiem ptysiowym, DANIE GŁÓWNE: (5 kawałków mięsa na osobę) Schab tradycyjny, Roladki drobiowe, Zrazy z szynki, Sakiewki z pieczarką, Trójkąciki z porą, De volaille, Pałki faszerowane, Karkówka, SURÓWKI I DODATKI, Ziemniaki, Frytki, Surówka z marchwi, Surówka z selera, Surówka z kapusty

Kawa / Herbata

ZIMNY BUFET Ryba na ciepło, Pstrąg w occie, Ryba po japońsku, Galarciki drobiowe, Sałatka z makaronu penne z sosem czosnkowym, Sałatka z szynki, Kebab Pieczywo (chleb), Kawa/Herbata

KOLACJA Barszcz czerwony, Flaki Golonka z kapustą, Szaszłyk, Skrzydełka w cieście, Gołąbki Pieczywo (chleb).

Menu nie obejmuje owoców, napojów alkoholowych i chłodzących oraz ciasta.

Cena: 180,00 zł

 

Jadłospis 3

OBIAD Rosół z makaronem lub groszkiem ptysiowym, DANIE GŁÓWNE: (6 kawałkłów mięsa na osobę) Mięso białe z sosem potrawkowym, Schab tradycyjny, Poduszeczki z pieczarką, Trójkąciki z porą, Roladki drobiowe, Zrazy z szynk,i De volaille, Pałki faszerowane, Karkówka, SURÓWKI I DODATKI, Ryż, Ziemniaki, Frytki, Surówka z marchwi, Surówka z selera, Surówka z kapusty, Marchewka z groszkiem

Kawa / Herbata

ZIMNY BUFET Pstrąg w occie, Ryba na ciepło, Ryba po japońsku, Klopsiki w occie, Galarciki drobiowe, Sałatka z makaronu penne z sosem czosnkowym, Sałatka z szynki, Kebab Pieczywo (chleb) Kawa/Herbata, Szynka pieczona w całości, Ziemniaki zapiekane z boczkiem, Sos żurawinowy, Sos czosnkowy

KOLACJA Barszcz czerwony, Flaki, Golonka z kapustą, Szaszłyki, Skrzydełka w ciescie, Gołąbki, Musztarda, chrzan,

Menu nie obejmuje owoców, napojów alkoholowych i chłodzących oraz ciasta.

Cena: 200,00 zł